Përfundon ndërtimi i Urës mbi Shkumbin

Ka përfunduar ndërtimi i urës mbi lumin Shkumbin në Shqipëri.

Ministria Olta Xhaçka nëpërmjet një statusi në “Facebook” ka bërë me dije se ka përfunduar ndërtimi i një ure 33 metra të gjatë mbi Shkumbin.

Ndërkohë që pjesa më e madhe trupave janë të angazhuar për përballimin e pasojave të tërmetit, një pjesë e xhenierëve të FA përfunduan ndërtimin e një ure 33m të gjatë mbi lumin Shkumbin, e cila do të lehtësoje ndjeshëm lëvizjen për qindra banorët e fshatrave Spatharë dhe Dardhë në Librazhd.