Kosova dhe Shqipëria me pika të përbashkëta kufitare

Sot nënshkruhet Marrëveshja për ngritjen e pikave të përbashkëta të kalimit kufitar në mes Kosovës dhe Shqipërisë.

Nënshkrimi bëhet në ora 17:00, në pikëkalimin kufitar Vermicë – Morinë.

Nënshkrimi i kësaj marrëveshjeje do të bëhet nga ministri i Punëve të Brendshme të Republikës së Kosovës, Ekrem Mustafa dhe ministri i Brendshëm i Republikës së Shqipërisë, Sandër Lleshaj.