Zjarrfikësi i maskuar si Babadimër i propozon martesë të dashurës

Kjo Krishtlindje ka qenë speciale për vajzën që shikoni në video.

I dashuri i saj me profesion zjarrfikës u fut në petkun e Babadimrit të Vitit të Ri për ti bërë propozimin e jetës.

I ulur në gjunjë ai nxori nga thesi i dhuratave unazën për bashkëshorten e tij të ardhshme.

E gjithë festa u mbyll me një puthje të çifti dhe shumë të pranishmëve që u bënë dëshmitarë të surprizës.