Zjarrëfikësit ndihmojnë 5 vjeçarin të zbresë nga pema

Është dashur që të thirren zjarrëfikësit për të ndihmuar djalin pesë vjeçar nga Pennsylvania të zbresa nga pema, rreth 10 metra e lartë.
Mercedes Jones i ka treguar WJC-TV (http://bit.ly/1PHqEaQ) se djali i saj, Landon, është ngjitur në pemë në Orchard Park në State College të hënën pasdite dhe është bërë pak nervoz rreth zbritjes nga pema.
Shefi i zjarrëfikësve Alpha Jeff Martin është ngjitur për të marrë djaloshin duke i thënë se “ kur isha fëmjë ngjitesha shpesh në pemë.”/Gazeta Tribuna