“Zjarr dhe tërbim” / 13 zbulimet e librit, që ende pa dalë, po trondit Amerikën

Libri i Michael Wolff “Zjarr dhe tërbim: Në Shtëpinë e Bardhë të Donald Trumpit”, do të dalë në librari javën e ardhshme…

Aty janë trembëdhjetë prej zbulimeve më tronditëse, të cilat mund ti ndiqni  më poshtë.