Yllka e Tina Rexha shijojnë kafen në Gusto

Lokali Gusto Caffe bar në Ulpian është mjaft i frekuentuar  nga studentët e mjeksisë  ku ata e ndjenjë ngrohtsinë dhe  rahatin

Këtë lokal e frekuentojn plot bukuroshe, në  mesin e tyre edhe Tina Rexha