Transformimi i jashtëzakonshëm i një vajze të varur nga droga

Varësia e drogës është një sëmundje e komplikuar po ashtu edhe e vështirë për tu rikuperuar, mirëpo me mbështetjen e duhur edhe është e mundur.

25 vjeçarja Valet ka arritur të shërohet, ajo ka publikuar disa fotografi para dhe pas përdorimit të drogës.

Ajo tregoi se herën e parë kur e përdori drogën ishte vetëm 13 vjeçare dhe e kishte bërë për t’i ikur fëmijërisë së saj të ashpër e po ashtu kishte konsumuar edhe alkoolin.

Nga përdorimi i drogës ajo edhe kishte rënë në komë e pas kësaj ajo u zotua që të mos e përdorë më.