Si të shpëtoni nga njerëzit që flasin shumë

Disa njerëz thjesht i shprehin mendime e tyre dhe ata nuk mund ta ndalen, tregojnë histori të ndryshme si ajo për gjyshen e tyre, apo për macen.

Sigurisht është e rëndësishme të mos ndërpreni njerëzit, por kjo mund të arrijë deri në atë pikë kur ata fillojnë të harxhojnë kohën tuaj për gjërat e tyre pa mend.

Gjëja më e rëndësishme është së si ta shpëtoni veten nga këta njerëz që s’mund të ndalen.
Këtu keni disa këshilla të dobishme që ju ndihmojnë ta përfundoni një bisedë që ka shkuar shumë larg. Mos u shqetëso, nuk do dukesh keq, sepse do ta bësh më shumë stil.

–Dëgjo me edukatë

–Pyet se cila është pika kryesore

–Pyet nëse mund ta ndërpresësh

–Kthe tabelën (kur ta ndërpresësh bisedën, shto një koment në fund)

–Thuani se nuk keni kohë

–Tregoni mospëlqimin tuaj

–Vetëm largohuni