Shkencëtarët thonë se njerëzit kujdesen më shumë për qentë se sa për njerëzit

Arsyeja pse njerëzit i duan më shumë kafshët.

Pronarët e qenve janë shumë besnik ndaj tyre sa që do të bënin çdo gjë që ti mbanin jashtë rrezikut, raporton “Bright Side”.

Dashuria ndaj kafshëve dhe kujdesi ndaj tyre është shumë i madh. Njerëzit kanë filluar ti duan kafshët më shumë se njëri tjetrin.

Arsyeja e këtij kujdesi ndaj kafshëve është sepse kafshët janë shumë besnike ndaj njerëzve, ata ndihmojnë që të largoni stresin gjatë ditës.

Gjithashtu personat që mbajnë qen në shtëpitë e tyre, nuk konsumojnë cigare dhe merren më shumë me aktivitete fizike.