Shkaku i ngjyrës së lëkurës, shndërrohet yll në mediat sociale!

Ajo e quan veten “Perëndesha e melaninës”, por vite më parë, para se ajo të festonte për ngjyrën e lëkurës, modelja 19-vjeçare përballej me bulizëm dhe racizëm!

Sot, ajo është kthyer në sensasionin e mediave sociale, pas një bashkëpunimi me “The Colored Girl”, në një fushatë, e cila promovonte diversitetin, imazhet e Khoudia Diopit u bënë shumë shpejt virale.

 

“The Colored Girl” është një agjenci kreative, që i dedikohet bukurisë për femrat me ngjyrë.

Diopi në një intervistë flet rreth jetës se saj, racizmit që ajo ka kaluar gjatë jetës së saj dhe bulizmit që ka përjetuar në vogëli, si edhe flet gjithashtu se si këto probleme e ndihmuan në rolin që ajo luan si modele sot.

“Mësova se si ta dua veten time dhe të lavdërohem me atë që unë jam”, shprehet modelja 19-vjeçare.tch