Shikoni se me çfarë fjalë të ashpra diskuton ky fëmijë me qenin e tij

Fëmijët dhe qentë, sipas mendimit tim, ata janë një kombinim i mrekullueshëm!
Fëmijët e vegjël dhe qentë, rrallë kanë të njëjtën ide të realitetit si ne të rriturit – dhe ata vërtet janë shokë të mirë.

Kjo video është dëshmi për këtë!

Fëmijët e vegjël dhe kafshët shtëpiake shpesh rriten krah për krah dhe bëhen miq më të mirë. Kjo video është një shembull i shkëlqyeshëm i fillimit të një marrëdhënieje të tillë, transmeton lajmi.net.

Fillon me foshnjën duke ecur drejt në qenit të familjes – dhe “duke folur” me qenin. Epo, ka të paktën një lloj diskutimi që po ndodh nga fëmija, por entuziazmi nuk përputhet me qenin.

Ai më së shumti ulet aty në divan, duke e marrë atë lehtë dhe butë. Ju merrni pothuajse ndjenjën se qeni është përdorur për këtë dhe po e lë fëmijën të shfryej mllefin brenda tij.

Klipi është bërë një hit i madh në internet dhe ka disa miliona shikime.