Shiko si shërbehet birra në Fier (VIDEO)

Të gjithë kur shkojmë në palzh kemi nevojë të freskohemi në këto ditë të nxehta.
Dhe natyrisht një nga alternativat më të mira është konsumimi i lëngjeve, pijeve freskuese apo edhe birrave.

Ka qenë një i ri fierak i cili ka habitur të gjithë pushuesit në plazhin e Semanit në Fier me veprimin e tij.

Ai ia ka shërbyer birrën një mikut të tij nëpërmjet dronit. I riu i cili quhet Klaudio Prifti kryen aktivitete të ndryshme me dron, dhe me sa duket kjo është risia e tij më e re.

Ju ftojmë në vijim të ndiqni videon.