Shërbimi i popullarizuar për konvertimin e videove nga YouTube do të shuhet

YouTube-MP3.org për konvertimin e incizimeve në formatin MP3, do të shuhet pas një viti të kontestit gjyqësor.

Ky shërbim iu mundësonte përdoruesve që të konvertojnë videot në audio mp3 dhe ishte plotësisht falas, dhe çdo konvertim kryhej për disa minuta, transmeton KosovaPress.

Por, vitin e kaluar YouTube-MP3.org  doli në gjyq pas akuzave të kompanive Capitol Records, Warner Bros, Records dhe Sony Music Entertainment.

TorrentFreak tash transmeton se faqja do të shuhet.