Sfidoni vetën tuaj duke zbuluar enigmën

Kjo enigmë ju sfidon të gjeni monedhën e artë të fshehur midis kutive prej derrkuci në më pak se 15 sekonda, shikoni sa shpejt mund ta gjeni.

Sfidoni veten tuaj, gjeni monedhën që është e fshehur në fotografi dhe shikoni se sa shpejt mund ta gjeni atë, transmeton Gazeta Tribuna.

piggy bank brainteaser

A e keni gjetur ende monedhën e artë?

Nëse e shihni nga afër, mund të jeni në gjendje ta gjeni. Ku mund të fshihej monedha e artë?

Ka një shenjë dollari në monedhë. Lëvizni më poshtë që të gjeni përgjigjen e duhur.

piggy bank brainteaer