Sfida e çuditshme: Njerëzit po lëpijnë objektet fetare për të “vërtetuar” se janë të paprekshme nga koronavirusi

Një lloj sfide e çuditshme ka filluar të qarkullojë nëpër rrjetet sociale kohëve të fundit.

 

Disa njerëz, të paraqitur si besimtarë, kundërshtimin e thirrjeve të mbylljes së tempujve fetar si pasojë e koronavirusit e kanë bërë në mënyrë të çuditshme.

Videot tregojnë predikuesit fetar duke thënë se “nuk shqetësohen se çfarë ndodh me mua” dhe duke lëpirë monumentet fetare përbrenda tempujve.

Burri që inicioi sfidën është arrestuar më 29 shkurt.