Rrjetet sociale mirëpresin Halloween

Halloween është një nga festat më të dashura, mbi të gjitha nga të rinjtë dhe është në dhjetëshen më të mirë të ngjarjeve që ka më shumë postime në rrjetet sociale.

Facebook, Messanger dhe Instagram nuk mund të gjenden të papërgatitur dhe kanë krijuar ide shumë “të frikshme”, për të ndarë sa më mirë me përdoruesit mbrëmjen më të frikshme të vitit.

Mes efekteve të reja, sfondeve dhe lojërave interaktive ja si rrjetet sociale përgatiten për të festuar.