Reagimi i çuditshëm i vogëlushes kur provoi akullore për herë të parë

Vogëlushja nga Nevada e Shteteve të Bashkuara, ka reaguar çuditshëm në momentin që provoi një akullore për herë të parë.

 Sikur të ishte një limon i thartë, ajo mbylli sytë dhe lëvizte kokën anash, megjithatë u zgjat që të ushqehej ende.

“A është e mirë, çfarë është”, e pyesin atë familjarët, të cilët nuk ndalojnë së qeshuri me të.

Mënyra si reagoi ndaj akullores që kishte shije të ëmbël, besohet se është bërë për shkak të ftohtësisë që ka.