Propozimi romantik në fushën e misrit

Një djalë i ri kishte vendosur ta befasojë të fejuarën e tij duke i propozuar në 60 metra lartësi, më saktësisht mbi mbishkrimin e bërë “martohu me mua” që ishte bërë në një fushë misri.

Varun Bhanot, 28-vjeç i kishte thënë Anisha Seth, 28-vjeç, se do të niseshin me helikopter në një vend ku do të festonin ditëlindjen e tij – por në fakt bëhej fjalë për një plan sekret për t’i propozuar.

Anisha që është adhuruese e flaktë e astrologjisë, ishte futur në helikopter duke menduar se do të fluturojnë mbi Cheshire afër observatorit Jodrell, por kur pa fushën e misrit dhe një mbishkrim gjigant mbeti e habitur.

Ajo i tha “PO”, propozimit të të dashurit të saj.