Pinte një pako duhan për 30 vite, ja si iu bënë mushkëritë 52-vjeçarit

Pamjet tronditëse tregojnë mushkëritë e nxirë të një 52 vjeçari nga katrani i duhanit, nga një pako duhan për 30 vite me radhë.

Në vend që të ishin një ngjyrë e shëndetshme rozë, ato ishin ngjyrë qymyrguri dhe të përflakura nga dekada mbetje duhani.

Mjekët nga Spitali Popullor Wuxi në Jiangsu, Kinë, u filmuan duke nxjerrë organet pasi njeriu 52-vjeçar, i cili nga sëmundje të shumta në mushkëri ndërroi jetë.

Videoja është parë më shumë se 25 milionë herë në mediat sociale, me përdoruesit duke e quajtur atë “reklamën më të mirë kundër pirjes së duhanit ndonjëherë”.