Pamje interesante e një pesë muajshe kur shijon perimet për herë të parë

Një vajzë pesë muajshe nuk u përmbajt pasi provoi perimet për herë të parë.

Layla Johnson u ushqye me një përzierje të pastër të perimeve të përbërë nga brokoli, misri dhe kungulli në shtëpinë e saj në Londër.

Por përzierja nuk shkoi mirë pasi foshnja bëri disa shprehje të fytyrës. Prindërit e saj Stephanie Irish dhe Joe Johnson filluan duke qeshur nga reagimi i vajzës së të tyre.

Layla Johnson was fed a pureed mix of autumnal veg consisting of broccoli, sweetcorn and pumpkin at her home in LondonBut the medley did not go down well as the baby girl pulled a series of very animated facial expressions before pretending to retch

Në video, filmuar më 2 tetor, Layla mund të shihet e ulur dhe nëna e saj Stephanie ngre një lugë pure në gojën e vajzës. Vajza duket se nuk i shijon perimet që nëna e saj kishte përgatitur.

Sytë e saj fillojnë të lotohen, vajza e vogël shikon nga e ëma, por Stephanie përpiqet të përmbajë të qeshurat.

Her eyes begin to water before she repeatedly shivers