Pamja të mrekullueshme nga eklipsi i djeshëm

Njerëzit përreth Azisë u mblodhën për të parë fenomenin tepër të rrallë të quajtur unaza e zjarrtë e eklipsit.

Njerëzit në Singapor, India, Sri Lanka dhe vende tjera të Azisë ishin mbledhur për ta parë këtë fenomen.

Eklipsi vjetor ndodh kur hëna mbulon qendrën e diellit duke e lënë si një unazë. Zakonisht, çdo vit janë dy lloje të ndryshme të eklipseve, ndërsa ky kishe qenë eklipsi i dytë vjetor që kishte ndodhur në këto vende