Njerëzit janë duke ricikluar qelqe të vjetra në kërpudha mahnitëse

Me të gjithë duke u karantinuar dhe izoluar në shtëpitë e tyre, njerëzit më në fund mund të kenë kohën për të përmirësuar kreativitetin e tyre, veçanërisht duke marrë aftësi të reja.

Nëse shtëpia juaj përmban një oborr ose një kopsht, atëherë ju jeni me fat pasi ende mund të dilni dhe të shijoni ditën në një vend të sigurt në pronën tuaj, transmeton lajmi.net.

Sidoqoftë, në vend që të uleni vetëm jashtë dhe të bëni asgjë, mund të jeni më aktivë dhe të provoni të krijoni disa projekte argëtuese artizanale të pranverës, të cilat do ta bëjnë kopshtin apo oborrin tuaj më të bukur.

Ajo që është edhe më interesante për këtë projekt dhe materialet e vetme që do t’ju duhen janë qelqe të vjetra për të cilat planifikonit t’i hidhni.

Kudo në botë, njerëzit janë duke pastruar shtëpitë e tyre gjatë sezonit të pranverës. Pasi të keni mbaruar me pastrimin, me siguri do të gjeni shumë sende që po planifikoni t’i hidhni jashtë, veçanërisht sendet prej xhami.

Në vend të kësaj, përdorni ato për ta bërë kopshtin tuaj më të mrekullueshëm, shkruan healthy life boxx. Me vetëm qelqe, ju mund të bëni vetë disa dekorime bukur të kërpudhave dhe t’i zbatoni ato në kopshtin tuaj.

Ju mund të përdorni enë qelqi të qarta ose transparente ose t’i përzieni me ngjyra të ndryshme. Sido që të jetë shija juaj, mund ta bëni.

Kalimi i kohës me cilësi me të dashurit tuaj nuk mund të jetë më emocionues, veçanërisht në periudha si këto. Këtu janë vetëm disa foto selektive se si njerëzit e tjerë i kanë bërë ato, në mënyrë që të merrni një ide. /Lajmi.net/