Një peshkim ndryshe – përdorë pijen “Pepsi” për të kapur peshk

Sigurisht, jeni mësuar të shihni se njerëzit zakonisht peshkojnë me mjetet e nevojshme për peshkim.

 

Por të peshkosh duke përdorur “pepsi”? Një gjë e tillë sigurisht nuk iu ka shkuar ndër mend.

Kjo ka ndodhur në Kinë. Një burri përdorë pijet “pepsi” për të peshkuar dhe kjo ka mahnitur shikuesit në Youtube.

Më poshtë mund të shihni videon: