Një nënë pretendon se fantazma e djalit të saj të vdekur endet rreth shtëpisë së saj!

Një grua thotë se kamerat e sigurisë së vendosura në shtëpinë e saj kanë kapur fantazmën e djalit të saj të vdekur.

Sipas mediave të huaja, mamaja e dy fëmijëve, Jennifer Hodge ishte në shtrat duke shikuar televizor me vajzën e saj Lauren, 21, kur ajo mori një njoftim në telefonin e saj në të cilën shkruante “një person është parë në shtëpinë tuaj”.

Kur ato panë imazhin, thuhet se panë një figurë mashkullore “me mjekër” që dukej si djali i saj Robbie, i cili vdiq dy vjet më parë nga një mbidozë e drogës.

Jennifer, 57 vjeçare, thotë se ajo është ende “e çuditshme” pasi ka parë figurën e frikshme javën e kaluar – por gjen ngushëllim duke besuar se është një shenjë që djali i saj është në paqe.

Jennifer, nga Atlanta, Gjeorgji, SHBA, ka thënë: “Është e pakapshme”.

Gjithsesi, të dy gratë nxituan në kuzhinë të tmerruar nga zbulimi i pazakontë, por nuk gjetën prova për një ndalim dhe asgjë tjetër nuk ka ndodhur që atëherë.

Pamja jashtëzakonisht e qartë duket të tregojë një figurë mashkullore me pizhame të bardha në një kuzhinë familjare.