Një gjë që asnjëherë s’duhet ta bëni në zyrë

Të gjithë tashmë kalojnë një pjesë të madhe të ditës së tyre, në ambientet e punës. Natyrisht që ka shumë rëndësi që të krijoni një ambient të shëndetshëm të punës.

Kësaj radhe do të ju njoftojmë me një gabim që asnjëherë nuk është i lejueshëm për ta bërë në zyrë.

Mos bëni biseda dramatike, personale

Keni ndjenja dhe gjëra personale, kjo është e kuptueshme. Mirëpo, kjo nuk do të thotë se të gjithë duhet të dëgjojnë bisedat, problemet apo gjërat e juaja personale. Mbani lidhjet e juaja jashtë ambientit të zyrës, bisedoni aty ku të tjerët nuk mund të ju dëgjojnë. Ose, edhe më mirë, ruani ato biseda për në shtëpi, përcjell