Një artiste krijon vepra të mahnitshme me trupin e njeriut

Një artiste i ka afruar njerëzit me natyrën në projektin fotografik pozitiv në trup që morfon modele në rrethinat e tyre.

Kreativja me bazë në Dallas ka publikuar një seri ku modelet e saj janë pothuajse të dallueshme nga rrethina e tyre ikonike, në një përpjekje që njerëzit ta shohin njëri-tjetrin përmes “lenteve të natyrës”.

Projekti trupor pozitiv i Trina Merry u frymëzua nga natyra dhe mjediset ikonike, duke synuar të shfaqin trupin e njeriut në një mënyrë të ngjashme me botën e jashtme.

Duke përdorur bojën e trupit, ajo përzien modelet e saj në peizazhin e fotove të saj.

 A woman and two children match their forest surroundings

Në një imazh të jashtëzakonshëm, një modele është e padallueshme nga rrethina e saj ikonike, pemët e lulëzimit të Central Park, New York dhe rrokaqiejt e Manhatanit që mbulojnë trupin e saj.

Në një imazh tjetër, trupi i një njeriu është kthyer në një kryevepër mozaiku, çdo detaj i ndërlikuar përputhet në mënyrë të përsosur me burimin që qëndron pas tij, shkruan The Sun.

 Trina Merry's collection uses body paint to morph her models into their surroundings

Zonja Merry do të kalojë një ditë duke ecur paraprakisht për të gjetur vendin e përsosur për artin e saj për të lindur, dhe për të gjetur ndriçimin e duhur.

Merry gjithashtu shpreson që koleksioni të ndryshojë mënyrën se si njerëzit i shohin trupat e tyre, duke përdorur bukurinë e pamohueshme të natyrës.

 Trina Merry spends between 30 and 90 minutes painting her models to perfectly match their surroundings

 Trina Merry hopes her collection will change the way people view their bodies