Nëna goditet nga makina, reagimi i djalit së saj do ua mbush sytë me lot

Shikoni si reagon fëmija i shqetësuar për nënën e tij.

Kjo makinë vazhdon të lëvizë, pavarësisht që nëna ishte duke e kaluar rrugën bashkë me djalin e saj të vogël, duke e goditur atë dhe djalin e saj.

 Fëmija fatmirësisht nuk lëndohet por zgjohet duke e goditur dhe duke i bërtitur personit që ishte duke vozitur makinën, i cili ia lëndoi nënën që më pas u dërgua në spital, transmeton lajmi.net.

Policia raportoi se fajtori kryesor për aksident ishte vozitësi.