Në ujë me anakondën 45 kg

Një guxim i tmerrshëm pse jo i krisur ky i të notuarit nën ujë me një anakonda masive 4 metra të gjatë madje duke e mbajtur mbështjellë pas trupit në qafë dhe bel.

Duke mos veshur asgjë tjetër përveç një palë pantallona, Charles Wieand bëri një zhytje me gjarprin e tij 45 kg ndërsa ai sillej rrotull trupit të tij pasi e kishte mbështjellë plotësisht.

Ndërsa Charles mban frymën nën sipërfaqen e pishinës natyrore BioNova në Ojai, Kaliforni, SHBA, zvarraniku duket se i lëpinë gishtat ndërsa i lidh belin.

Ai qëndroi nën ujë me gjarprin gjigant për thuajse plot gjysmë ore