Mbajeni frymën tuaj derisa ky fëmijë po zvarritet poshtë shkallëve

Kjo është një video mjaft interesante.
Kjo foshnje 8-muajshe ka zbuluar një mënyrë unike për t’u zvarritur poshtë shkallëve, transmeton lajmi.net.

Fëmija nga Hixson, Tennessee, përdor kokën e tij për të balancuar trupin e tij dhe shkon poshtë.

Është e adhurueshme, por edhe tepër e nervozuar.