Mahnitëse, ky qenush thyen rekordin Guinness, ja çka bën me topat e tenisit

Qeni thyen rekordin botëror Guinness duke mbajtur në gojë gjashtë topa të tenisit.

Një qenush gjashtë vjeçarë, theu rekordin botëror duke mbajtur gjashtë topa tenisit dhe duke i menaxhuara ata në një mënyrë perfekte.

Qenushi nga Canandaigua, New York futi gjashtë topa tenisi në gojë duke mos pasur ndihmën e askujt.

 Rekordi i kaluar ishte nga një qenë i quajtur Augie në Dallas i cili theu rekordin në vitin 2003 duke i mbajtur pesë topa tenisi.