Luftëra të ashpra ndërmjet pitbullit dhe tigrit, ja kush del fitimtar

Në një koleksion videosh, një kanal në ‘YouTube’ ka mbledhur disa luftëra të zhvilluara ndërmjet qenit të racës pitbull dhe tigrit.

 

Siç tregohet edhe në videot përmbledhëse, të ngarkuar nga kanali ‘All in One’, dominues çdoherë del pitbulli kundrejt kafshës së egër.

Pamjet tregojnë se lufta zhvillohet në mënyrë direkte dhe indirekte, pra prej kafazit dhe në përballje të drejtpërdrejtë.

Videoja ka grumbulluar aktualisht dy milionë shikime në ‘YouTube’.