Ky mjeshtër xhami nxjerr skulptura kafshësh tepër reale nga qelqi (Video)

Artisti i Glassblowing Grant Garmezy ka krijuar skulptura qelqi për 13 vjet.

Artist Grant Garmezy krijon skulptura qelqi spektakolare me detaje të mahnitshme. Duke përdorur pamjet referuese, ai dhe ekipi i tij krijojnë dizajne artistike të një shumëllojshmërie kafshësh të ndryshme.

Garmezy tha: “Më parë para shkollës së mesme isha në “dashuri” me metalin, metalurgjinë, prodhimin e xhevahireve, skulpturën.” Në departamentin e zanatit, pashë xhamin, menjëherë u tërhoqa, thjesht isha kuriozë, “çfarë po ndodhte me këtë? ” Unë kurrë nuk e kisha parë ndonjëherë qelqëzimin. Ishte thjesht një vallëzim magjik që duhej ta provoja “.

Garmezy gjithashtu shet skulpturat e tij, të cilat mund të gjenden në faqen e tij të internetit.