Kjo është rruga më e frikshme që keni parë (Foto)

Shumica e njerëzve kur vozisin në rrugë të rrezikshme në male, sigurisht se vozisin me kujdes të madh.
Por, Fabio Barone, president i Klubit të Ferrarit “Passione Rossa” në Itali, vendosi një rekord të shpejtësisë në një rrugë të rrezikshme në mal që ka 99 kthesa.

screenshot-4_1474657462-77976

 

Shoferi kaloi rrugët në Malin Tianmenshan për më pak se 10 minuta dhe 30 sekonda me një Ferrari 458, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon nga ky udhëtim: