Kapet krokodili gjigand në Australi (FOTO)

Në Australi u kap një krokodil me gjatësi 4.2 metra.
Ai gjuante në një zonë mjaft të populluar, që përdorej nga njerëzit në territorin Verior për të shëtitur me varka.

Ekipet e shpëtimit të natyrës së egër thanë se deri tani at akant arritur që të kapin 114 krokodilë, të cilët u afrohen territoreve që frekuentohen nga njerëzit.

Frika e tyre është se numri i krokodilëve po rritet dhe ata i tremben sulmeve ndaj njerëzve.

krokodili_1491661696-7627955krokodili-4_1491661700-6238623krokodili-2_1491661703-4512626krokodilllll_1491661704-5819038