Jahti më i madh në botë, lëshohet me qira – 3.5 milionë euro java

Flying Fox, jati më i madh në botë aktualisht, është lëshuar për qira, sipas Boat International.

Gjashtë kuvertat në posedim super jahtit ia arsyetojnë çmimin – 3.5 milionë euro për shfrytëzim për një javë, sipas një përfaqësuesi i Imperial për Business Insider, transmeton Gazeta Tribuna.

Jahti mund të strehojë deri në 36 vizitorë ditor dhe 25 brenda natës.

Njëra anë mund të ketë ujë të kripur, dhe tjetra të freskët; një me ujë të ftohtë, dhe një me ujë të ngrohtë, sipas Robb Report.

Ky jaht ka vend për aterimin e dy helikopterëve në të njëjtën kohë.

Fotografitë në vazhdim të jahtit do t’iu mrekullojnë.