Ja pse të kesh vëlla/motër është dhurata më e madhe nga prindërit

Të jesh vëlla ose motër është ndjenja më e mirë në botë.

Kjo do të thotë dashuri pa kushte dhe një person që do ta kesh gjithë jetën në krah, transmeton Indeksonline.

 

 

Në një video e cila po qarkullon në “Internet” shohim se sa e fortë është lidhja ndërmjet vëllezërve dhe motrave.

Ata shfaqen afër teje kur ke më së shumti nevojë, duke të ofruar atë që të mungon apo ke nevojë.

Më poshtë mund të shihni videon emocionuese…

 

Your sibling will always look after you ❤️

Your sibling will always look after you ❤️

Publiée par Daily Mail sur Mardi 18 septembre 2018