Ishte duke incizuar me dron, i ndodh e papritura

Një person ishte duke filmuar me dronin e tij në Kolorado, kur e papritura ndodhi.

Joshua dhe gruaja e tij po vizitonin familjen në Kolorado, të cilët vendosën të shpenzojnë një ditë në peizazhet malore të vendit.

Gjersa po bënin një gjë të tillë, Joshua vendosi që të xhiroi me dronin e tij dy mijë dollarësh.

Përgjatë rrugëtimit të incizimit, droni i tij has në një shqiponjë, kur kjo e fundit e sulmon atë.

Ndiqeni videon më poshtë për ta kuptuar më shumë ngjarjen.