Gruaja ulërin në terror ndërsa aeroplani përpiqet të zbarkojë në aeroport

E frikësuar për vdekje, dëgjohet duke thënë ‘oh zot tim’ në mënyrë të përsëritur.

Pasagjerja grua ulërin në terror ndërsa aeroplani përpiqet të zbarkojë në Aeroportin Schiphol të Amsterdamit pesë herë gjatë Stuhisë Ciara para se të hiqte dorë dhe të fluturonte përsëri për në Madrid, raporton “Daily Mail”.

Ky është momenti i tmerrshëm që pasagjerët kishin frikë për jetën e tyre kur aeroplani i tyre vazhdimisht u përpoq të zbarkonte ndërsa po luftonte Storm Ciara. Më shumë se 300 pasagjerë ishin në bordin e fluturimit të Air Europa nga Madridi për në Amsterdam i cili u ngrit pas orës 03:00 të djeshme.

Pamjet tregojnë një pasagjere femër duke bërtitur në terror ndërsa avioni përpiqet pa sukses pesë herë të arrijë në tokë. Në video, avioni me dritë të zbehtë mund të shihet duke zhurmuar lart e poshtë me një turbullirë të rëndë.

Një nga pasagjerët femra është duke qarë në mënyrë histerike në sfond, ndërsa ajo fillon të frikësohet për sigurinë e saj. Avioni vazhdon të dridhet dhunshëm, gjë që e shtyn gruan që të lëshojë më pas një seri britmash të zgjatura.

Ata vazhdojnë të rriten në fushë përpara se ajo të dëgjohet duke thënë ‘oh zot tim’ në mënyrë të përsëritur. Videoja përfundon menjëherë pas kësaj. Piloti përfundimisht vendosi të kthehej përsëri në aeroportin nga ishin nisur, ku ai ishte në gjendje të ulte avionin në mënyrë të sigurt.