Gorilla që flet (Video)

Koko është gorilla që flet me njerëzit.

Komunikimi i tij me njerëzit është më se i qartë, shkruan lajmi.net

Ai arrin që të kuptojë gjuhën e njerëzve si dhe të përgjigjet ndaj tyre përmes gjesteve.

Shikoni më poshtë një bisedë të bërë mes Kokos dhe trajneres së tij. /Lajmi.net/