Frika nga sulmet aliene, një dritë e madhe shfaqet në qiellin e natës dhe askush nuk mund ta shpjegojë

Një dritë e ndezur që askush nuk mund ta shpjegojë ka ngjallur frikën që speciet e huaja janë gati për të pushtuar Tokën.

Pamjet e habitshme tregojnë topin e madh të dritës që ndriçon përmes reve në qiellin e natës.

Kur zmadhon kamera në të bëhet e qartë, drita rrjedh nga një objekt rrethor.

Varet atje për disa minuta para se të lëvizë më larg dhe të zhduket në distancë, transmeton lajmi.net.

Duke pasur parasysh se ishte natë, objekti nuk mund të ketë qenë dielli dhe dukej shumë i ndritshëm për të qenë hëna.

Dhe shikuesit e incidentit mbi Ocanën, Kolumbi, ishin të shpejtë për të ofruar sugjerimet e tyre për atë që shkaktoi këtë dritë.

Disa besonin se ishte një anije kozmike e huaj, me një që thoshte se duhet të nënkuptojë “fundin e botës”.

Por një tjetër nuk u pajtua, duke shtuar: “Drita është nga një parashutë flakëruese e përdorur gjatë veprimeve ushtarake.

“Ato ndriçojnë zona të mëdha natën, zakonisht për parashutat, uljet dhe operacionet vëzhguese.

“Këtu duket më dramatike, sepse qielli është i vrenjtur”.

Mediat lokale thanë se autoritetet dhe banorët nuk mundën të gjejnë një shpjegim përfundimtar. /