Foshnja s’ka mësuar ende të ecë, por shikoni reagimin e pabesueshëm kur fillon muzika

Fëmijët janë një nga gjërat më të çmuara në jetë – dhe asgjë nuk është aq e adhurueshme sa kur fillojnë të mësojnë gjëra të reja. Ata gjithashtu mund t’ju bëjnë të qeshni në të njëjtën kohë – vetëm shikoni këtë video për provë!
Kjo vajzë e vogël nuk ka mësuar madje të ecë ende, por kjo nuk e ndalon atë nga vallëzimi.

Nëna e saj vuri re se vajza e saj e vogël me të vërtetë lëviz pa asnjë problem kur vendos disa lloje të muzikës, por askush nuk i ka besuar asaj kur ua tregoi fëmijëve për lëvizjet e saj të vogla, transmeton lajmi.net.

Kështu që ajo vendosi të filmojë atë dhe të tregojë këtë pak energji mbresëlënëse të fëmijës së saj.

Kur nëna vendos muzikën, fëmija lëviz mjaft shpejtë dhe me ritëm, dhe nuk mund të mos qeshni si një maniak kur shikoni performancën e saj të pabesueshme.

Klipi më poshtë është shikuar nga më shumë se 6 milionë njerëz dhe është e lehtë të kuptohet pse!