Foshnja e posalindur në Londër bëhet viktima më e re e testuar pozitive me koronavirus

Koronavirusi dyshohet se ka prekur edhe një foshnje të posalindur në Londër.

Nëna dhe foshnja janë duke u trajtuar në dy spitale të ndara.

Nëna edhe testuar në North Middlesex Hospital dhe ka rezultuar pozitive. Rezultati është bërë i njohur pas linjdes.

Numri i të vdekurve nga koronavirusi në Britani të Madhe ka shkuar në 11.