Fiton 200 mijë funte në vit, duke pozuar si një gjyshe seksi

Alexas Morgan ka gjetur një metodë të pazakontë të ekspozoj linjat trupore, duke pozuar e veshur si një gjyshe seksi. Ylli i Instagramit arkëton mijëra dollarë çdo vit.

Ajo këtë gjë e arrin duke u veshur si një gjyshe seksi dhe pozuar para objektivit të aparatit.