Fenomeni në Mal të Zi që po lë gojëhapur të gjithë

Në fshatin Dinosha të Malit të Zi ekziston një pemë nga e cila rrjedh uji.


Ky fenomen zakonisht shkaktohet nga reshjet e bollshme, të cilat i tejkalojnë burimet nënujore, dhe presioni shtesë spërkatet në sipërfaqe, së bashku me rrënjët e pemëve, raporton “b92”.

Druri i treguar në video ishte i zbrazët, kështu që në një moment uji filloi të rrjedh nga ai, transmeton Periskopi.

Banori lokal Emir Hakramaj thotë se ky fenomen ekziston rret 20-25 vjet, ndoshta më gjatë dhe se pema është rreth 100 deri në 150 vjeç.

Montenegro's Gushing Water Tree

A rare and natural phenomenon has turned a tree in Montenegro into a gushing spring.

Publiée par RFE/RL sur mercredi 7 février 2018