Dy gjërat që bëjnë ndryshimin e madh në seks

Hulumtimi ‘Singles in America’ tregon se për shumicën e personave të vetmuar është e rëndësishme hyrja në lidhje me aktivitetin në shtrat dhe çfarë duhet bërë që ata të jenë sa më suksesshëm, transmeton Women’s Health.

Shumica e tyre, mbi 80%, konfirmuan, pavarësisht nga orientimi i tyre seksual, se dy faktorë kyç për seks të mirë janë një partner i kujdesshëm dhe entuziast, transmeton KosovaPress.

Natyrisht, arritja e orgazmës është gjithashtu shumë e rëndësishme, por ende nuk është në krye të faktorëve më të rëndësishëm.

Në fund të fundit, seksi duhet të jetë diçka që të dy palët ta përjetojnë, por nuk është e keqe të dimë se gjatë asaj kohe duhet të jemi të kujdesshëm dhe entuziaste për të gjithë aktin.