Interneti i do të famshmit dhe ironinë, dhe kjo është arsyeja pse disa tallen me veshjet e njerëzve të famshëm në internet – gjë që është bërë një trend i madh në Instagam.

Ky komik krijues italian Emanuele Ferrari, i njohur si Emi, i imiton të famshmit në mënyrën më qesharake të mundshme, dhe këto imitime ai i bën me materialet e zakonshme që gjen në shtëpi,

Duke e bërë këtë Emi, në 5 vjet ka fituar 1.5 milion ndjekës në Instagram.

Me qindra pamje të rikrijuar dhe një burim të pafund frymëzimi, ai është i gatshëm të tregojë argëtim në disa nga emrat më të mëdhenj të të famshmëve.

Shikoni këtë koleksion qesharak nga djali Italian.