Dieta e re – hani para pasqyrës!

Nëse u ka humbur apetiti, atëherë uluni para pasqyrës dhe vazhdoni procesin e ngrënjes!

Studimi i fundit, thotë se ushqimi para një pasqyre e bën shijen e ushqimit më të mirë dhe rrit sasinë e konsumimit, transmeton Klan Kosova.

Gëlltitja e ushqimit para një imazhi të vetes që ha, ka të njëjtin ndikim, zbuloi një studim.

Kjo mund të mbështetet në hulumtimet e mëparshme që tregojnë se ngrënja nën shoqërimin e të tjerëve e bën ushqimin dukshëm më të këndshëm se sa të hash vetëm.

Studiuesit besojnë se gjetjet e tyre mund të përfitojnë veçanërisht të moshuarit, të cilët shpesh hanë vetëm.

 

 

413ACB0A00000578-4583938-image-a-1_1496915088516-1