Burri gjen emrin e vet në një gurë varri – tregon se në kë dyshon se bëri një gjë të tillë

Një burrë u trondit kur gjeti se në një gur të një varri gjendej emri i tij, pavarësisht se ai ishte ende gjallë.

Alan Hattel tha se ishte i shqetësuar nga fakti se askush nuk e kishte lajmëruar atë për diçka të tillë dhe nuk mund ta kuptonte pse.

Tani ai beson se njerëzit mendojnë se ai vdiq – dhe dëshiron që ata ta dinë të vërtetën.

Ai fajëson ish-gruan e tij që e vendosi aty gurin e varrit, megjithëse pranon se nuk mund të jetë i sigurt.

Alan, 75 vjeç, një saldues në pension nga Forfar, Tayside – Skoci, tha: Telefoni im nuk cingëruar për tre ose katër muaj. Unë kam qenë i hutuar nga të gjitha, por tani e di pse askush nuk ka thirrur.

Ai deklaroi: “Unë jam akoma gjallë”, pasi qëndronte pranë gurit dhe tha se raportet për vdekjen e tij ishin ekzagjeruar shumë.

Z. Hattel tha se ai kishte kuptuar se diçka nuk ishte në rregull sepse jeta e tij shoqërore ka qenë e “vetmuar” për tre ose katër muajt e fundit.

Ai ka folur gjithashtu me zyrtarët e Këshillit Angus dhe planifikon të vendos një mbulesë mbi gurin që mban emrin e tij.

Ndër tjerash, 75-vjeçari, i cili kaloi 37 vjet si saldator para se të dilte në pension, pretendon se ish-gruaja e tij ka blerë parcelën e tokës dhe ka vendosur gurin e gurthemelit me qëllim që ato të varrosën së bashku.

Të dy emrat e tyre shfaqen në gurin e varrit.

“Unë kurrë nuk kam thënë kurrë se kam dashur të varrosem pranë ish-gruas sime”, ka thënë Hattel, i cili ka dy fëmijë të rritur me ish-bashkëshorten e tij.

“Ne jemi ndarë 26 vjet më parë dhe nuk kemi asnjë armiqësi, por unë jam duke u përpjekur t’i harroj të gjitha”.