Askush nuk po e beson moshën e kësaj gruaje!?

Krejt e kanë të vështirë për ta besuar moshën e vërtetë të kësaj zonje.

Në fakt, në fillim duket si zonjushë e shumë kush mendon se është rreth 22 vjeçe, por jo! Ajo mban mbi supe plot 54 vite.

Pamela Jay, një nënë beqare, është e lumtur për të ndarë sekretin e saj të bukurisë. Me një lëkurë të ndezur, flokët e trasha dhe asnjë rrudhë të dukshme, nuk është çudi që kjo 54-vjeçare te duket sa gjysma e moshës së saj, shkruan “Daily Mail”.

Ajo zbulon se bën çdo ditë joga, mban një dietë të shëndetshme dhe lyerja me vaj arre kokosi janë sekreti i saj.

Madje shumë persona janë gabuar kur e shohin me të birin duke e marrë si të dashurën e djalit 22-vjeçar.