Asfalti në një shteg biçikletash në Sarajevë është shtruar dy centimetra më pak – mediat tregojnë “sa para janë vjedhur”!

Shtigjet e biçikletave në një zonë të Sarajevës kanë për dy centimetra asfalt më të hollë se sa që ishte kontraktuar dhe të paguara.

Sipas mediave vendore, bëhet fjalë për një nga shtigjet e biçikletave, në të cilin sipas marrëveshjes kishte qenë që asfalti të ishte 7 centimetra i gjatë, në vend të së cilit ishte vendosur vetëm 5 centimetra.

Dhe ndonëse dy centimetra do të mund të mos duken shumë, siç shkruajnë mediat, kjo nuk do të mund të thuhej edhe për vlerën e tyre, sidomos kur bëhet fjalë për një shteg biçikletash.

Sipas informatave të mëtejshme, mediat raportojnë se bëhet fjalë për një dallim në shumë për rreth 50 mijë eurosh.